VÁSÁRLÁS/SZÁLLÍTÁS
VÁSÁRLÁSI/SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK


A webáruházunkban található termékek fogyasztói árai nem tartalmaznak forgalmi adót, alanyi ÁFA mentes számlát állítunk ki minden rendeléshez! Ennek értelmében az ár a szállítási költséggel növekszik és semmiféle egyéb költség nem terheli a megrendelőt. A kiválasztott és megrendelt termék, termékek árait garantáljuk a megrendelés időpontjától a számla kiállításáig tekintve. A megrendelt termékeket a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kézbesíti a GLS futárszolgálat a megjelölt szállítási címre.

Rendelését telefonon is leadhatja 10-16 óra között a +36-20-943-15-69 -es telefonszámon.


FONTOS!

Kérjük Önt, hogy feltétlenül azt a szállítási címet adja meg a megrendelés során, ahol napközben is elérhető illetve megtalálható.

Abban az esetben, ha a futár, kézbesítő a csomag átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a postaládában. A küldeményéről ezek után az értesítőn megadott telefonszámon érdeklődhet. Az első, sikertelen kézbesítés után a futár, kézbesítő szolgálat egy az újra egyeztetett időpontban ismételten megkísérli a csomag kiszállítást. A megrendelő, vevő köteles átvenni és kifizetni a megrendelt árut és annak szállítási költségét. A teljes költség végösszegről a vevő a megrendelés megadásánál, minden esetben, még a megerősítés előtt tájékoztatást kap a webáruház felületén!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL UTÁNVÉTTEL:

Megrendelés összege Szállítás díja
0-19.999 Ft-ig 1.290 Ft
20.000 Ft-tól INGYENES


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS TOF (TRANS-O-FLEX) FUTÁRSZOLGÁLATTAL UTÁNVÉTTEL:

Megrendelés összege Szállítás díja
0-19.999 Ft-ig 890 Ft
20.000 Ft-tól INGYENES

 Ingyenes kiszállítás!

A 20.000 Ft értéket elérő rendelés esetén a teljes szállítási költséget a webáruházunk fedezi! Ennek értelmében Önnek csak a megrendelt termékek kereskedelmi, bruttó árát kell megfizetnie és semmiféle, egyéb költséget nem számolunk fel!

Az áruházban "Ingyenes kiszállítás" logóval megjelölt termékeket ingyen szállítjuk. Amennyiben ilyen logóval megjelölt terméket tartalmaz a kosár, a megrendelés összegétől függetlenül alapértelmezetten ingyenes a kiszállítás.

 

   

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A NYUGATI MELLETT (1067 Budapest Podmaniczky u. 43.):

Megrendelés összege Szállítás díja
0-4.999 Ft-ig 200 Ft
5.000 Ft-tól INGYENES


Ezt az átvételi lehetőséget azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének költséges futárdíjat fizetni, vagy elfoglaltak és nem tudnak, vagy nem akarnak a futár érkezéséhez igazodni. A csomagátadást az erre szakosodott eLogisztika központ (Actris Kft.) végzi, ami garantálja a megbízható és színvonalas kiszolgálást. Lehetőség van a helyszínen készpénzben fizetni.

A megrendelt termékeket a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül tudja átvenni. A csomag érkezéséről email értesítést kap.

Az átvételi pont a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen, a Podmaniczky utca 43. alatt, a Westendtől és a Nyugatitól 3-⁠4 percre található.

Nyitva tartás:

Hétfő: 12.00-⁠18.00 óra között (Minden munkaszüneti napot követő első munkanapon is!)
Kedd-⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠péntek: 10.00-⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠18.00 óra között

A csomagpontot külső cég üzemelteti, garanciális ügyintézésre illetve termék megtekintésre nincs lehetőség!


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL GLS CSOMAGPONTON:

Megrendelés összege Szállítás díja
0-19.999 Ft-ig 890 Ft
20.000 Ft-tól INGYENES

 

A megrendelt termékeket a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül átveheti az Ön által választott GLS csomagponton. 

A GLS csomagpontok jól megközelíthető helyeken találhatók, bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb más forgalmas üzletekben. Ezek közül sok, hosszú nyitva tartással, hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket. Amikor a csomag megérkezett az átvételi pontra a GLS futárszolgálat e-mail vagy SMS értesítést küld arról hogy a csomag átvehető. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre, figyelembe véve az átvételi pont nyitva tartási idejét.


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL PICK PACK PONTON: 

Mi az a Pick Pack Pont?

 

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag-átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és inmedio hírlapüzletek, OMV és avanti töltőállomások,PlayersRoomPlayMaxSportFactory sportfelszerelés és ruházati-, valamintCoopStar élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-op Star boltok a vidéken élők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

 

A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, ruházati üzleteknél 10:00 - 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 - 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

 

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Megrendelés összege Szállítás díja
0-19.999 Ft-ig 690 Ft
20.000 Ft-tól INGYENES

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a megrendelőlapon történik. Ön előbb kiválasztja a Személyes átvétel Pick Pack Ponton szállítási módot, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

FONTOS!

A Pick Pack pontra kért csomagok 4-5 munkanap alatt érkeznek meg az Ön által választott Pick Pack pontra.

 
CSOMAGOLÁSI INFORMÁCIÓK

Áraink természetesen, tartalmazzák a csomagolási és a csomagolóanyag költségeket is.

Kérjük Önt, hogy a csomagátvétel után azonnal ellenőrizze és győződjön meg arról a számla alapján, hogy a rendelésének megfelelő terméket, termékeket kapta meg. Az esetlegesen felmerülő hiányosság esetén jelezze az ügyfélszolgálatunk felé a +36-20-943-15-69 -es telefonszámon 10-16 óra között, vagy email üzenetben az  info@dvdlemezbolt.eu email címen.

Amennyiben megsérült a csomagolás illetve a küldemény, úgy  haladéktalanul kárjegyzőkönyvet szükségeltetik felvenni! A külsőleg fel nem ismerhető károkat a csomag kibontása után hét napon belül írásban vagy telefonon jelezze nekünk!

 

A honlapon feltüntetett szöveges tartalom, illetve a fotók esetében a tévedés jogát fenntartjuk!

 

A MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS

A felhasználónak joga van a megrendelt áru átvételétől számítva, 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ha a felhasználó így dönt, a következő feltételeket kell betartania:

- a csomagolásnak és árunak sértetlennek és bontatlannak kell lennie, valamint szükséges az eredeti számlát is mellékelni.

- a szerződéstől, megrendeléstől való elállás abban az esetben érvényes, ha az árut az átvétel napjától 14 munkanapon belül visszaküldi a feladónak.

- a visszaküldött áru átvétele után az eladó köteles 15 napon belül a szerződéstől való elállástól a vevőnek visszaküldeni a pénzt postai utalványon, vagy banki átutalással az ügyfél által megadott bankszámlájára, vagy közös megegyezés alapján az adott összeg levásárolható.

-abban az esetben, ha a fent említett feltételek nem teljesülnek és azok nincsenek betartva nem fogadhatjuk el a rendeléstől való elállást! Ebben az esetben az áru vissza lesz küldve a vásárlónak!

 

REKLAMÁCIÓ

A webáruházban található termékekre 2 év garancia vonatkozik, amit a számlával lehet érvényesíteni. A garancia nem vonatkozik az áru természetes elhasználódására, vagy annak szakszerűtlen használatára.

Reklamáció esetén az eladó köteles haladéktalanul, bonyolultabb esetekben 3 munkanapon belül érdemi választ adni a panaszra, amely határidő nem azonos a hiba szakértői véleményezésének idejével. A panaszkezelés nem tarthat 3O napnál hosszabb ideig, ha viszont letelik ez az idő és nem történt előrelépés, akkor a fogyasztót ugyanazok a jogok illetik meg, mint javíthatatlan hiba esetén.

Ameddig a reklamált hiba eltávolítható a vevőnek joga van a díjmentes javításra. Abban az esetben , ha a hiba nem elhárítható, a vásárló igényelheti a cserét vagy elállhat a szerződéstől és visszaigényelheti a kifizetett összeget.

A vevő köteles az adott hibát az eladónak írásban reklamálni postán vagy e-mailben.

A reklamációnál szükséges az eredeti számlát visszaküldeni, megadni a megrendelés számát, feltüntetni a termék pontos megnevezését és a hibát pontos leírással meghatározni.

 

Az áru cseréje, vagy árának visszafizetése kizárólag számlával, eredeti csomagolásban, minden dokumentum bemutatásával lehetséges!

NWQxZmQ1OG